Αποστολή Προϊόντων

Αποστολές εντός Ελλάδας
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 80,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 80,00 είναι € … ανά αποστολή.
Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, για τα οποία η χρέωση αποστολής είναι ….€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσότητας.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “……………”.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο, εάν η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι η Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής , πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ποσότητας, αν η αξία της παραγγελία σας υπερβαίνει τα € 80,00 . Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 80,00 με την ίδια μέθοδο αποστολής είναι ….€ ανά αποστολή.

Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, για τα οποία η χρέωση αποστολής είναι ….€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσότητας.
Οι Εμπορευματικές Μεταφορές πραγματοποιούνται εβδομαδιαία με πλωτά μέσα. Οι αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά από τις αποθήκες μας βάση προγράμματος του μεταφορέα κάθε εργάσιμη Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει πως αν μια παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά την Τετάρτη το πρωί (ή αν για οποιοδήποτε λόγο τα παραγγελθέντα προϊόντα δε βρίσκονται στις αποθήκες μας μέχρι τότε), θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στη φόρτωση της επομένης εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στην Κύπρο έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στον προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε την παραπάνω μέθοδο αποστολής, ισχύουν όσα ισχύουν για τις αποστολές στο εξωτερικό, όπως περιγράφονται παρακάτω.
Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος polyanthiwomanfashion.com αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως ….. εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές στην Κύπρο με την Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι …… εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.